Nieuwsbrief KLN

Landelijk Nieuwsbrief 26 juni 2020 Nr. 2020-2

Voorwoord

Sinds de eerste uitgave van de digitale nieuwsbrief hebben 175 liefhebbers zich aangemeld. Er zijn ook een aantal mensen die zich hebben aangemeld, maar die de door ons verzonden mail niet bevestigd hebben en daardoor de nieuwsbrief niet ontvangen. Overigens lijkt 175 veel, maar er zijn natuurlijk veel meer liefhebbers van kleindieren. 

Ken je iemand die wellicht ook graag deze nieuwsbrief zouden willen ontvangen? Stuur deze dan door of attendeer ze op deze link, waar ze zichzelf kunnen aanmelden. Zelf de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is toch de meest makkelijke manier.

Inmiddels is het hoge woord eruit en lijkt het er op dat verenigingen en speciaalclubs toch, zij het met inachtneming van de RIVM richtlijnen, jongdierendagen en shows kunnen gaan organiseren. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over. 
Heeft u individueel of als vereniging/club tips, deel ze dan met elkaar, bijvoorbeeld via de Facebook groep van KLN.

Een fijn weekend!

Met sportieve groet,
Team communicatie KLN