Kip als huisdier

Beste mensen.

Helaas weer een bedrukte kerst door corona. Het zit niet mee. Vogelgriep, mensengriep. Je zou bijna kip willen zijn. Dan had je geen getob over alles wat er nu om je heen gebeurt. Stel je voor. Je nergens zorgen over maken. Op tijd je natje en droogje en verder niet te veel gedoe. Een leuke bazin of baas die goed op je past. Af en toe een ritje maken, naar het strand, museum, even tv kijken en je-rot-rennen in de gang of bij de trap op, of gewoon doen wat huiskippen vaak doen …. lekker even niks. Of af en toe even mediteren, de huiskat plagen, of wat spelen op de keyboard of de gitaar, gewoon zomaar een liedje dat spontaan in je op komt. Een e-mailtje sturen in kippenschrift, computeren en tv-kijken met de baas. En zo komt je de dag wel door. U denkt waar heeft hij het toch over. Nou het kan echt. Kijk maar even naar het volgende filmpje waarin Boo de hoofdrol speelt. Hele fijne feestdagen gewenst en een gelukkig nieuwjaar!

Klik hier om het filmpje te bekijken.