Broedeieren, eieren schouwen, tips over kunstmatig broeden hoendereieren.

Het is weer voorjaar en dan is het tijd om eieren uit te broeden. Dat kan met zogenaamde natuurbroed. Dat wil zeggen broeden met een broedse kip. Veel fokkers broeden echter kunstmatig, met een broedmachine. Voor beginnende fokkers zijn er dan vaak veel vragen. Zowel voor beginnende als gevorderde fokkers heb ik een uitwerking gemaakt die wellicht eventuele vragen beantwoordt. Klik als u geïnteresseerd bent op de onderstaande link om de tips en wetenswaardigheden te lezen.

Op Samsung=tablets het onderstaande document openen met de gewone Samsung Notes-applicatie en niet met de Samsung Notes PDF-lezer, want dan werken de links naar de filmpjes, foto’s en andere bestanden en documenten niet.
Lukt het nog niet bekijk dan het document op een computer.

Broedeieren schouwen en uitkomst en tips over kunstmatig broeden