Review Broedmachine HHD 36 van iBought en kortingscode 10%

Bij het kopen van een goede broedmachine loopt men vaak aan tegen een vrij hoge prijs. Toch is het mogelijk een kwaliteitsbroedmachine te kopen voor een prijs van rondom € 120. Meestal heb je dan een inlegcapaciteit van hooguit 12 eieren. Ik ben via een fokker die broedeieren van Indische Loopeenden bij mij heeft gekocht in aanraking gekomen met een broedmachine die niet duur is, maar toch hele beste broedresultaten oplevert. Ik heb deze broedmachine inmiddels zelf ook gekocht en getest. Mijn ervaringen deel ik met u door middel van het bijgaande verslag.
Over de uit te voeren test heb ik contact gehad met de leverancier iBought.
Ik heb daarbij meegedeeld dat ik deze tests weliswaar op persoonlijke titel doe, maar dat de resultaten ervan, ongeacht de uitslag dan zouden worden gepubliceerd op onze website. Het mooie is dat de resultaten van mijn onderzoek heel positief zijn. Hoe dat zit leest u in de bijlage door op de link hieronder te klikken. Dit alles sprak iBought zodanig aan dat besloten is de leden van onze vereniging en de lezers van onze website een korting aan te bieden op alle dierenbenodigdheden. Dus niet alleen broedmachines maar ook dierbenodigdheden zoals een kippenren, voerbakken en andere zaken voor de kleindierliefhebber.
Heeft u belangstelling ? Lees dan de uitkomst van de testen en ontdek de kortingscode in het testverslag.

Noardburgum, 15 april 2021
Met een vriendelijke groet,

Jan Westerhof

Helaas is een toelichting nodig op het garantiebeleid en retourbeleid van IBought:

  1. Het bedrijf geeft slechts 6 maanden garantie op alle geleverde producten, ook als de fabrieksgarantie langer is. Dit is echter wettelijk verboden, het bedrijf dient sowieso de termijn van de fabrieksgarantie aan te houden.
  2. Klanten die een broedmachine hebben besteld bij IBought na het lezen van dit verslag op onze website kregen 15% korting bij gebruikmaking van de kortingscode. Maar hebben aangegeven dat als een broedmachine is geprobeerd door deze aan te sluiten aan de stroom om de functionaliteiten te beoordelen, dit wordt aangemerkt als gebruikt. De broedmachine mag dan niet meer worden teruggestuurd volgens IBought. Wettelijk is het bedrijf echter verplicht op grond van consumentenrecht bij koop op afstand een product dat onbeschadigd en goed verpakt wordt teruggestuurd terug te nemen en het geld terug te storten. De kosten van retour zijn bij IBought altijd voor de koper.

Testverslag met kortingscode (klik op de rode tekst):

Broedmachine test HHD 36