Enten konijnen dinsdagavond 12 september 2023

Enten van konijnen

 Om mee te kunnen doen aan onze jongdierendag en alle andere tentoonstellingen die daarop volgen, moeten de konijnen die u in wilt zenden geënt zijn tegen minimaal RDH-2. De fokker moet een entbewijs kunnen overhandigen met een handtekening van een dierenarts. Ondertussen hebben we een eerste entronde achter de rug, namelijk op woensdag 2 augustus. Ondertussen hebben we een tweede datum gepland. Dierenarts Erik Apperlo komt op dinsdagavond 12 september bij u langs. Althans als u zich opgeeft. Dat kan tot en met vrijdag 8 september bij Tonnie Bakker, tel. 0511-452283, mobiel 06 13029966 of via e-mail ad.bakker@knid.nl . U heeft dus nog even tijd, maar let op, vergeet deze datum niet.

In de bijlage van deze nieuwsbrief leest u de complete informatie: alles op een rijtje. Hier staan ook de prijzen vermeld. Overigens, de konijnen moeten ouder dan 10 weken zijn. Vandaar dat we eventueel nog een 3de entingronde organiseren. De data voor de eventuele 3de entingronde zijn nu nog niet bekend. Voor het enten van de konijnen geldt dat het een service is van onze vereniging. U kunt ook zelf een afspraak maken met de dierenarts.