Herzien testverslag budgetbroedmachine.

In april 2021 heb ik een budgetbroedmachine getest en daarvan verslag gemaakt. Lezers van onze website hebben soms vragen over het instellen van de luchtvochtigheid en andere praktische zaken bij dergelijke machines die vaak  zijn uitrust  met een lade waarin dan water kan worden gedaan. Doet men de lade dicht dan loopt het vochtpercentage snel op tot meer dan 60% relatieve luchtvochtigheid. Als u op  onderstaande rode tekst klikt vindt u nadere informatie en adviezen hoe u kippen- en eendeneieren kunt uitbroeden, met name in een HDD 36 en vergelijkbare broedmachines. Deze goedkopere machines zijn vaak van Chinese fabrikanten en ruim verkrijgbaar op internet en bij dierenspeciaalzaken.

28 november 2023, Jan Westerhof

Nadere informatie vindt u hier.